Dongen, Maart 2018

Geachte coördinatoren & captain(s),

De winter is weer bijna voorbij en het voorjaarszonnetje probeert er weer regelmatig doorheen te komen. Goed nieuws want dat betekent dat over een aantal weken de NGF competities weer van start gaan en laten we hopen dat het weer ons goed gezind is.

U ontvangt deze mail omdat GV Dongen aan één van uw teams is gekoppeld.
Gelieve deze info door te geven aan de desbetreffende teamcaptain.

Contactgegevens van onze captains

Heren 1                        Hoofdklasse    H301   © Sidney van den Berg           sidneypoulter@gmail.com

Dames Senioren 1       Hoofdklasse    M201   © Els Faes                              e.faes@kpnmail.nl

Dames Senioren 2       2e klasse         M216   © Annette Verschuren             prive@annetteverschuren.nl

Heren Senioren 1        2e klasse          P218    © Alfred van der Ende            avanderende@hotmail.com

Heren Senioren 2        4e klasse          P234   © Erick de Roon                      erickderoon@home.nl

Ontvangst

Op de wedstrijddag ontvangen we uw team uiterlijk één uur vóór aanvang van de wedstrijden.

Op basis van wederkerigheid wordt u ontvangen met koffie of thee en een heerlijk Brabants worstenbroodje.

De captains kunnen dan tevens de benodigde formulieren invullen.

Iedere speler draagt zorg voor de eigen lunch.

Aanvang van de wedstrijden

Deze is conform de reglementen van de NGF gesteld op 11:30 uur.

De eerste flight start om 11:30 uur en tussen de flights in de eerste ronde zal er om de 8 minuten wordt gestart.

In de 2e ronde starten de flights met 4 personen (greensome) waarbij er tussen de flights 10-15 minuten zal zitten.

Drivingrangeballen

Er zullen kosteloos mandjes met driving range ballen worden klaargezet t.b.v. het inslaan.

Gebruik Handicart

Er zijn op het golfcentrum in principe 3 handicarts beschikbaar en graag uiterlijk twee weken van te voren dient dit aan de captain van GV Dongen zijn doorgegeven zodat dit vastgelegd wordt. Graag de naam voor wie de handicart bestemd is aangeven.

Overbodig te vermelden dat men de handicart-pas dient te overleggen i.v.m. de registratie. De kosten van de handicart zijn voor rekening van de gebruiker en dienen ter plaatse te worden voldaan aan het golfcentrum.

Na de wedstrijden

Na alle inspanningen en hopelijk spannende wedstrijden is het tijd voor hole 19 en wordt er een hapje geserveerd worden.

We hopen natuurlijk op goed weer zodat we dit op ons recent verbouwde terras kunnen doen en anders natuurlijk in ons gezellige clubhuis.

Kleedkamers

Op ons golfcentrum zijn er twee kleedkamers (1 Dames & 1 Heren) aanwezig, helaas is er géén gelegenheid tot douchen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Diner

Er zal het volgende keuzemenu worden aangeboden:

Voorgerecht

Champignon- óf Vissoep

Hoofdgerecht

Goulash

óf

Kip/Kerrie

óf

Kabeljauw met remouladesaus

Bij deze gerechten zullen rijst / frites, een warme groente en sla geserveerd worden.

Koffie

Na de maaltijd keuze uit koffie / thee óf cappucino.

Mochten er wensen zijn m.b.t. vegetarisch of glutenvrij dan ontvangen wij dit graag een paar dagen van te voren.

Dit mooie menu bieden we u aan voor een bedrag van € 22,50 p.p.

Graag op de dag zelf met het golfcentrum afstemmen hoe laat het diner zal plaatsvinden.

Uit zowel traditie, sportiviteit én gezelligheid stellen wij het dan ook zeer op prijs wanneer alle teams ook blijven dineren en hanteren ook hier het principe van wederkerigheid.

Voorspelen

Uw team is welkom om te komen voorspelen tegen een gereduceerd tarief van € 25,- p.p. (maximaal 18 holes).

De regeling beperkt zich tot het maximale aantal van 6 teamspelers en dient een collectieve afspraak te zijn van het team.

Indien u hier gebruik van wilt maken kunt een telefonische reservering maken via telefoonnummer:

0162-320783 met vermelding van uw club en de namen van de spelers. U kunt vragen naar John van Hooft.

Rest ons alle teams een sportieve en plezierige competitie toe te wensen!

Met vriendelijke groet,

Marco Drijver | Competitiecoördinator GV Dongen