Uitnodiging Open Strokeplay Kampioenschap Dongen 2020

Beste Golf(st)er,

Op vrijdag 10 juli aanstaande wordt de 6e editie van het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen gespeeld. Deze strokeplay wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes en is toegankelijk voor iedereen die geboren en getogen is in Dongen, op dit moment inwoner is of economisch verbonden is aan de gezelligste gemeente van Noord Brabant.

Gastheer voor het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen is natuurlijk Golfcentrum Dongen. Deze 9 holes PAR 36 baan met A-status is door zijn ontwerp, goedgeplaatste waterhindernissen en verrassende rough uitdagend voor iedere golf(st)er. De winnaar kan zich met recht een ware kampioen noemen.

Er zal in verschillende handicap categorieën worden gespeeld; de indeling van de categorieën is afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen met een handicap en lid van de NGF is van harte welkom om te komen strijden om de felbegeerde Trofee.

De partijvorm is individueel strokeplay zodat de ware kampioenen naar voren komen. Er komen de volgende categorieën;

1: Bruto strokeplay voor de lagere handicappers en een netto strokeplay met handicapverrekening.
2: Hogere handicappers een netto strokeplay met een handicapverrekening.

Deelname aan het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen bedraagt € 55,= per persoon. Voor leden van Golfcentrum Dongen bedraagt de deelname € 35,=.

In de deelnameprijs zijn begrepen: startbewijs/greenfee voor die dag, ballen om in te slaan op de drivingrange en deelname aan de afsluitende barbecue.

Naast de wedstrijd wordt er 10 juli ook een clinic georganiseerd voor familie, vrienden, kennissen en collega’s die nog niet bevangen zijn door het golfvirus. Deze clinic wordt verzorgd door de Golfprofessionals van Golfschool Dongen. Deelname aan de clinic bedraagt € 55,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een clinic van 4 uur. Tijdens de clinic maakt u kennis met alle basisslagen van het golfspel en speelt u het laatste uur een wedstrijd op de PAR 3 oefenbaan. Daarnaast eet u gezellig met de bbq mee een wellicht valt u nog in de prijzen. Een mooie gelegenheid voor u om eens een niet golfer enthousiast te maken voor de golfsport.

Opgave van uw deelname aan de wedstrijd of een deelnemer aanmelden voor de clinic kan verzonden worden naar dongensopen@golfdongen.nl. Na uw aanmelding ontvangt u informatie over de betalingswijze. Uw inschrijving dient voor 5 juli aanstaande te geschieden. Voor 9 juli 2020 wordt de dagindeling aan alle deelnemers kenbaar gemaakt.

Er komt een maximum aantal deelnemers in verband met de landelijke regels ten behoeve van evenementen. De volgorde van inschrijving is daarbij bepalend.

Wij zien uw inschrijvingen graag tegemoet.
Golfcentrum Dongen

Download hier het inschrijfformulier